Charming villa for sale in Cap Salou

Rotsblokken aan Cala Penya Tallada

   

Rotsblokken op Cala Penya tallada , Cabo de Salou. Het ultieme decor voor een mediterrane fotosessie! (1)

 

 
     
   

Rotsblokken op Cala Penya tallada , Cabo de Salou

   
   

Er ligt een intiem strand vlakbij Casa Oda, Cala Penya tallada (het strand van de gesneden rots). Van dit droomhuis aan de Middelandse Zee <wandel je in enkele minuten langs een mooi aangelegd pad naar het strand. Een lange trap leidt je uiteindelijk naar een fijn zandstrand. Pijnbomen en bloeiende agaves groeien hier vrijwel tot op het strand. Hier proef je het oorspronkelijke Mediterrane leven. Rechts liggen neergevallen rotsblokken in het water. De golven hebben in de rotswand mooie inhammen uitgehold. Het ultieme decor voor een mediterrane fotosessie!

 

   
     
   

Cala Penya Tallada

Hier vind je in het tussenseizoen de rust van de natuur terug, zonder veel volk om je heen. Dit harmonieuze kustlandschap nodigt je uit om je batterijen op te laden en je innerlijke balans te vinden. Mindfulness aan het strand. Tijdens het hoogseizoen, en vooral in augustus is ook dit kleine strand erg druk.
De kleine baai is 125 meter lang en 10 meter breed, en omgeven door hoge rotswanden en pijnbomen. Hier ontdek je de echte magie van de Middellandse Zee. Agaves groeuen er tot op het strand, dat bezaaid ligt met gigantische rotsblokken. De rechtopstaande rotsformaties hebben de baai zijn naam gegeven, Cala Penya Tallada, wat zoiets betekent als 'baai van de 'gespleten rots'.
Cala Penya Tallada is een van de meest authentieke stranden van Cap Salou, waarvan de schoonheid verder niet hoeft te worden benadrukt door extra faciliteiten.

 

Het strand van Cala Penya Tallada (2)

 

Vakantiehuis te koop in Salou, Costa Dorada

 

Casa Oda ligt in een residentiële wijk van Cap Salou, vlakbij enkele mooie zandstranden


Casa Oda is een mooie, gezellige comfortabele villa in een residentiële wijk van Cap Salou. Het vakantiehuis ligt in een mooie straat vlakbij het mooie zandstrand van Cala Penya Tallada.

 

    Cabo de Salou, pijnbomen

 

 

     

Van Casa Oda wandel je door een mooi pijnbomenbos naar het strand van Cala Penya Tallada

La Punta Prima, Cap de Salou   Cap Salou, Cala Penya Tallada and Les Mabres   Cami de Ronda in Salou, tussen Cala Font en Penya Tallada
La Punta Prima   Cala Penya Tallada and Les Mabres  

Camino de Ronda in Salou, tussen Cala Font en Penya Tallada

 

         
   

 

 

   

 

[1] Photo by Ferran Llorens, licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

[2] Photo by Traveling Guide © All rights reserved