Charming villa for sale in Cap Salou

Een mooi vakantiehuis te koop, in Cap Salou aan de Costa Dorada

E N G  

Casa Oda | Huis te koop in Cabo de Salou

 

 
     
   

Casa Oda | Huis te koop in Cabo de Salou

   
   

Casa Oda ligt in een lommerrijke straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand. Urbanisation Bergs is een klassieke Spaanse urbanisatie, gelegen in Cap Salou, een idyllische kaap ten noorden van Salou. In de rustige straat staan enkele villa's tussen de pijnbomen. Het is een schaduwrijke laan die doodloopt in het golfterrein Lumine Golf & Beach Club. Rechts staat het vakantiehotel Mediterranean Village.

Casa Oda is een te renoveren modernistische villa met heel veel charme. Het vakantiehuis heeft een mooie tuin met agaves, moerbeibomen en enkele oude pijnbomen. Achter het huis is een openluchtkeuken met een eenvoudig aanrecht en barbecue. De talrijke terrassen zijn ideaal voor het leven buiten tijdens de lange zomers. Er is een erg groot dakterras, een schaduwrijk terras voor het huis, ideaal voor een diner al fresco, en een achterterras in natuursteen.

Het huis heeft een grote woonkamer, een bescheiden ingerichte keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een geriefelijke inkomhal. Rondom het huis werden talrijke terassen aangelegd. Onder het grootste terras werd een gastenverblijf ingericht. Deze studio bestaat uit een ruime kamer met open keuken, en een kleine badkamer.


Villa Casa Oda Cap Salou

Villa Casa Oda Cap Salou

 

Het terrein is ongeveer 600 m² groot, is volledig omheind en biedt ruimte voor een zwembad.

Het huis is zeker een bezoek waard voor wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven. Dak en terrassen werden reeds in 2018 vernieuwd. Keuken en badkamer kunnen nog vernieuwd worden. De keuze van inrichting en meubilair laten wij graag over aan de nieuwe eigenaar.

 

   
   

Vele mooie stranden zijn bereikbaar vanuit Casa Oda, van Playa Larga, tot het idyllische Penya Tallada, Cala Font en Cala Crancs

 
   

Vlakbij het vakantiehuis ligt een intiem strand, Cala Penya tallada (het strand van de 'gespleten rotsen'). De weg naar het strand loopt onder de pijnbomen langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Voorbij de kliffen die het strand omringen kan je ook naar La Punta Prima wandelen, een romantische setting voor een van de mooiste zonsondergangen van Cap Salou, en zelfs van de Costa Dorada.

Meer info en prijs.


Casa Oda ligt in een rustige straat vlakbij een kleine baai met een mooi zandstrand

 

Toacana ] Galleria di immagini

 

       
Carrer del Llebeialou    

Carrer del Llebeig

 

     

Casa Oda, een huis met strakke sobere, geometrische basisvormen

 

De omgeving, met de beste stranden van Cap Salou en de Costa Dorada

 

La Punta Prima, Cap de Salou   Cap Salou, Cala Penya Tallada and Les Mabres   Cabo de Salou, an The almost private beach and cove
La Punta Prima   Cala Penya Tallada and Les Mabres  

The almost private beach and cove

 

  Rotsblokken aan Cala Penya Tallada   Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou
Cala Penya Tallada and Les Mabres   Rotsblokken aan Cala Penya Tallada  

Camino de Ronda in Salou - een wandelpromenade langs de mooiste stranden van Salou en Cabo de Salou

 

Bekijk enkele sprekende sfeerbeelden op YouTube, en ontdek de vele charmes van dit inspirerende vakantiehuis, laat je meenemen op ontdekkingstocht, langs de vele verborgen prachtbaaitjes en stranden, met helder water en goudkleurige zandstranden, wandel mee op de Ramblas of Paseo Marítimo de Jaume I in Salou met zijn vele fonteinen en oude klassieke residenties zoals Villa Catalane, Villa Alexander en Villa Bonet.

 

Bekijk enkele sprekende sfeerbeelden op YouTube, en ontdek de vele charmes van deze Spaanse villa

 

 

Salou ligt op ongeveer 10 km van Tarragona en Reus aan de Costa Dorada en 112 km van Barcelona. De stad heeft vele stranden, in het noorden op Cap Salou vaak onderbroken door rotsachtige inhammen.

Het achterland van Salou biedt vele mogelijkheden. In het binnenland ontdek je de Catalaanse ziel, weg van de soms chaotische drukte van de kuststreek. Geniet van hun bekroonde wijnen, proef de gastronomische Catalaanse specialiteiten in de talrijke goede eetadressen. Reus is na Barcelona de stad met de meeste modernistische gebouwen. Iets verder, in het gebergte van Prades ligt het klooster van Escornalbou. Onderweg mag je een bezoek aan de kluizenaarsplek van La Mare de Déu de la Roca zeker niet overslaan.

Ook een bezoek brengen aan een wijngaard in de beroemd geworden Priorat wijnstreek is zeker aan te raden. Of je kan eenvoudige dagelijkse wijnen aankopen in de coöperatieve van Riudicanes.

 

De omgeving van Salou

 

   
Village de Siurana (Tarragone)   Panorama Siurana poble   Roman amphitheatre, Tarragona

Het pittoreske dorpje Siurana

 

 

Panorama Siurana poble

 

 

  Roman amphitheatre, Tarragona
Muntanyes de Prades, Siurana   Castell monestir d'Escornalbou (Riudecanyes)   Pantà de Siurana
Muntanyes de Prades  

Castell monestir d'Escornalbou (Riudecanyes)

 

 

  Pantà de Siurana, het stuwmeer van Siurana

Siurana panorama

Siurana panorama