Charming villa for sale in Cap Salou

Cabo de Salou, Casa Oda, een huis met strakke sobere, geometrische basisvormen

   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, een huis met strakke sobere, geometrische basisvormen

 
     
   

Casa Oda, een modernistische villa te koop in Cap Salou, een idyllische kaap aan de Costa Daurada

   
   

Casa Oda is een kleine te renoveren modernistische villa met heel veel terrassen. Voor wie niet bang is om dit potentiële droomhuis de nodige zorg te geven, biedt dit klassieke volume een enorm potentiëel. Geen overbodige ornamenten maar sobere, geometrische basisvormen, platte daken en het gebruik van moderne materialen zoals staal en gewapend beton.
Rondom het huis liggen taltijke rerrassen die uitnodigen tot een diner al fresco. Ook het enorme dakterras is een meerwaarde. Een verborgen troef is de tweede unit die schuilgaat onder het terras dat voor het huis ligt, il studio. Dit is een ideaal gastenverblijf.

 

Casa Oda ligt in een schaduwrijke straat

 

Casa Oda ligt in een rustige, doodlopende straat, de Carrer del Llebeig. Achter de kleine villa strekken zich de golfterreinen uit van Lumine Mediterránea, dat met zijn drie golfbanen verspreid over 170 hectare een van de mooiste golfcourses van Catalonië kan genoemd worden.

 

   
   

Grotere kaart bekijken

 

Vlakbij Casa Oda, op wandelafstand ligt een intiem strand, Cala Penya tallada.


Een rustig, intiem strand

Onder de pijnbomen wandel je langs een mooi aangelegd pad naar beneden. Na enkele minuten bereik je tussen de kliffen een klein zandstrand. Het strand zich uit over 120 meter met fijn goudkleurig zand en helder water. Iets verder weg liggen nog enkele idylische kleine baaien, omgeven door pijnboombossen, rotsformaties en en helderblauwe zee. Dit zijn de verborgen schatten van Cap Salou.

 

 
   


Cala Penya tallada (het strand van de gevallen klif)

 

Casa Oda, fotogalerij

 

       
Casa Oda, il Studio, een verborgen tweede unit     Cabo de Salou, pijnbomen

Il Studio, een verborgen tweede unit

 

 

Carrer del Llebeig

 

 

Van Casa Oda wandel je door een mooi pijnbomenbos naar het strand van Cala Penya Tallada en de Camino de Ronda, een wandelpromenade die de mooiste zandstranden van Salou en Cap Salou verbindt.

 

Salou, Lumine Golf Club     Cabe de Salou, Een klein, intiem zandstrand

Lumine Golf Club, visueel een zeer mooie baan om te spelen

 

  1   Een klein, intiem zandstrand